Tuotteemme

Laivapolttoaineet

Laitoksellamme tuotettava VG Marine EcoFuelTM on rikkivapaa polttoaine, joka vastaa myös tuleviin kasvihuonekaasupäästörajoituksiin. Polttoainetta voidaan käyttää sellaisenaan tai sekoitettuna fossiilisen dieselpolttoaineen kanssa meriliikenteen polttoaineena. Raskaan polttoöljyn se voi korvata suoraan ja kevyen polttoöljyn jatkojalostettuna. VG Marine EcoFuelinTM raaka-aineet ovat 100% kierrätettyjä kasvirasvoja sekä kalanperkuujätettä.

VG Marine EcoFuelista on käyttökokemuksia sekä Meriaura Groupin omista laivoista että asiakkaiden lämmitysöljykäytöstä. Yritysryhmän itse rakennuttamat uuden sukupolven energiatehokkaat EcoCoaster-alukset on suunniteltu bioöljykäyttöisiksi.  Myös mm. VG-Shippingin varustama tutkimusalus Aranda on parhaillaan vaiheittain siirtymässä käyttämään VG Marine EcoFueliaTM.

Yritysryhmässämme on vahvaa osaamista ja ennakkoluulotonta asennetta biopolttoaineiden kehittämiselle. Uskomme että jätepohjaiset bioöljyt on yksi kaikkein kestävimmistä merellä käytetyistä energiamuodoista.

 

Teknisten öljyjen raaka-aine

Valmistamme raaka-ainetta erilaisille teknisille öljyille, kuten esim. moottorisaha-, voitelu-, ja hydraulisille öljyille.